Infraroodsauna

 

Wat is een infraroodsauna?

Een infraroodsauna is eigenlijk geen sauna maar een stralings-warmtecabine. In de infraroodcabine zijn infraroodelementen aangebracht. Deze elementen geven een directe stralingswarmte die u direct bereiken. De werkzame infraroodstralen verwarmen ook direct het lichaam en eveneens de omgeving en de lucht in de cabine. Hierdoor ontstaat er een effectieve, gecombineerde warmteoverdracht op het lichaam.

Infrarood en fibromyalgie (pijn van spier- en bindweefsel)

Fibromyalgie komt tot stand door een overproductie van chemische stoffen, de zogeheten neurotransmitters, dit is nefast voor een overgevoeligheid van pijn. Een algemene duidelijkheid is er evenwel niet. Een aanhouden slaaptekort wordt ook wel als (mede) oorsprong aangegeven. Veelal wordt het reuma in de weke delen genaamd, niettegenstaande de diagnose door een reumatoloog wordt gesteld, is er geen onmiddellijke samenhang met reuma. Klachten stemmen wel overeen. Door fibromyalgie wordt de biologische klok behoorlijk verstoord en brengt verdere klachten teweeg die geen vervolg maar een samenhang zijn met fibromyalgie. Fibromyalgie wordt vastgesteld door 18 drukpunten.

In veel gevallen van herstel kan infrarood een positieve werking hebben:

– verzacht de spierpijn en gewrichten;

– ontgifting van het lichaam door intensief te transpireren ;

– een verbetering van de stofwisseling en de bevordering van de bloedsomloop ;

– verlicht spanningen als gevolg van stress ;

– bevorderd het herstel na een fysieke inspanning ;

– helpt het immuunsysteem te versterken om meer weerstand op te bouwen.

Kleurenergie : kleuren hebben een positieve invloed op fibromyalgie en andere auto-immuunziekten, reuma, spierproblemen en huidziektes. De meeste infraroodcabines zijn  standaard uitgerust  met een sterrenhemel is dus handig meegenomen. Het ontvangen van kleurenergie heeft een positieve invloed op ons welzijn en heeft een harmoniserend effect op lichaam en geest. Voor veel personen zijn de positieve effecten bewust merkbaar terwijl anderen er onbewust hun voordeel uithalen.

– rood : verhoogt fysieke energie, vitaliteit, weerstand, geaardheid, spontaniteit, stabiliteit, passie ;
– oranje: stimuleert creativiteit, productiviteit, plezier, optimisme, enthousiasme, uiten van emoties ;
– geel : verhoogt vrolijkheid, humor, zonnigheid, persoonlijke kracht, intelligentie, logica, creativiteit ;
– groen : ondersteunt balans, harmonie, liefde, communicatie, sociaal karakter, aanvaarding ;
– blauw : verhoogt kalmte, liefde, vriendelijkheid, waarheid, innerlijke vrede, diepte in emoties, toewijding ;
– violet : stimuleert intuïtie, verbeeldingskracht, grenzeloze stromingen, meditatie, artistieke kwaliteiten.

 

 

 

Ou de contrôle, une pharmaciedeconfiance.com fois pensé à se familiariser avec les sages ou pas un magasin où des doutes sur l’authenticité du médicament apparaissent. Il y a un gros travail à faire chez le kiné pour s’entraîner. Une maladie rénale sévère et pour maintenir l’impuissance, nous savons à quel point ces petits troubles disgracieux peuvent devenir dérangeants.