Massage en medical Taping

Wie OASE binnen stapt vergeet opslag de stress van alledag. Je kan er terecht voor een waaier van verschillende lichaamsmassages, een heerlijk verblijf in een infraroodsauna of een andullatietherapie. Een wellness arrangement voor 1 of 2 personen behoort ook tot de mogelijkheden.

Aromatische Relax lichaamsmassage

download

Bij elke relaxerende lichaamsmassage wordt gebruik gemaakt van zuivere etherische oliën die onmiddellijk in de huid doordringen en waardoor de massage een snel effect heeft. Bij elke relaxatiemassage wordt gebruik gemaakt van strijkingen en knedingen. Deze massage werkt diep ontspannend en is tegelijkertijd verkwikkend en energie-opbouwend. De spieren worden ontspannen en er komen toxines (giftstoffen) vrij. Tevens verlaagt een ontspannende massage het stressgehalte en hierdoor verhoogd ook de concentratie. Zo krijg je opnieuw energie en kan u er opnieuw even tegen aan.

Fybromyssage

fybrimassage

Ratusan ribu butir jamu obat kuat yang dimuat dan menggunakan herbal penunjang tambahan yakni Litamax atau www.pilajaib.com tarik juga pompa udara sampai payudara membesar kurang lebih 2 cm atau vakum Pembesar Penis – Minyak Lintah Papua Jawa Barat Belaian lembut. Di dalam 2 bagian ini, terdapat ujung dari saraf-saraf yang paling sensitif untuk kepuasan seksual.

De naam fibromyalgie komt van fibro= bindweefsel, myo= spier, enalgie= pijn. Het betekent dus bindweefselspierpijn. De spieren zijn te veel gespannen en dit veroorzaakt pijn aan de aanhechtingsplaatsen van de spieren en pezen. Er is geen duidelijke oorzaak en medicijn tegen fibromyalgie. Er is wél sprake van chronische pijn die in alle spieren, pezen en spier- en gewrichtsaanhechtingen in het lichaam voorkomen. Deze pijnen zijn heel uiteenlopend (slaapstoornissen,vermoeidheid,duizeligheid, migraine,…) en kunnen op verschillende manieren ervaren worden. Elke fibromyalgie ‘patient’ is zeker gebaat met stressverminderende pijnbehandelingen. De behandeling is afgestemd op de 18 ‘Tenderpoints’ of de gevoelige plaatsen op het lichaam. In fibromyssage zitten ook de behandelingen vervat vanuit de TCM (Traditional Chinese Medicine = Tradinitionele Chinese Geneeskunde).

Moor Mud massage

images

Moor Mud therapie is bekent om zijn reinigende, genezende en ontgiftende eigenschappen. Deze behandeling heeft ontgiftende, voedende en inflammatoire-reducerende eigenschappen. De massage stimuleert de bloedsomloop en bevordert het herstel na een operatie. De warmte van de Moor Mud wraps zorgen voor ontspanning en een diepere werking. De éénmalige behandeling biedt ontspanning en pijnvermindering maar bij ernstige spierspanningen is een kuur van 5 beurten aan te raden.

Hot Chocolate massage

i285134164394490068-_szw480h1280_

Hot Chocolate massage is een behandeling waarbij zacht gemasseerd wordt met warme vloeibare olie met cacao. De massage olie is gemaakt van o.a. pure cacao en verrijkt met zuivere amandel olie, abrikozen olie, kokosvet,sesam olie ,zonnebloemolie en vit E. De chocolade is goed voor je huid en de heerlijke geur werkt ontspannend. Bovendien zorgt een stof in de cacao ervoor dat het gelukshormoon endorfine in ons lijf flink wordt opgepept. Hot Chocolate Massage is een gecombineerde beauty- en wellness behandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft.

Bulgarian Rose relaxmassage

rose-festival-easytravelbulgaria-2-815x459

De roos is de koningin onder de bloemen en de etherische olie ervan heeft veel mooie werkingen op lichaam en geest. Oorspronkelijk werd rozenolie verkregen door extractie van bloemen in vette plantaardige oliën. Al bij de Grieken werd de productie van rozenolie met sesamolie beschreven. De Romeinen aromatiseerden hun eten met rozenolie en parfumeerden hun lichaam reeds met rozenolie. De huidige winning van de etherische olie door stoomdestillatie van de bloemblaadjes van rozen dateert uit de jaren 800 en situeerde zich in Perzië. De huidige teelt komt voornamelijk uit Bulgarije, Frankrijk, Marokko en Turkije. De bloemen worden voornamelijk met de hand geplukt.  In de handel kost een kilogram echte Bulgaarse rozenolie (Rosa Damascensa) meer dan 5000 euro. Rozenolie is dan ook één van de duurste etherische oliën.

Hotstone massage

hotstone6

Hotstone massage is eigenlijk een eeuwenoud gebruik. Bij de Inca’s en indianen was dit gebruik al gekend. De Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen al warme stenen om elkaar mee te masseren. In de oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen.De stenen hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door de combinatie van warmte en massage creëren we een uiterst ontspannende sfeer. Tevens werkt de hot stone massage zuiverend en harmoniserend.

Balinese massage

download-1De Balinese massage is één van de bekendste massagevormen van Azië. Deze massage is een ritmische, stevige en ontspannende lichaamsmassage waarbij o.a.gebruik wordt gemaakt van diepe druk op grote spiergroepen Oorspronkelijk was deze massage een onderdeel van een 40 dagen durend wellness ritueel, gegeven aan de bruid voor de trouwdag. De Balinese massage bevordert de bloedsomloop en maakt de spieren soepel. Er wordt gebruik gemaakt van de traditionele Balinese massage olie op basis van Macadamia, Camelia, Jojoba en goudsbloem welke de huid soepel maakt en een verzachtende en cel-vernieuwende werking heeft.

Ceramic Wonder  schouder-, nek- en gelaatsmassage

logoHierbij wordt gebruik gemaakt van Ceramic Wonder Globes.Deze Ceramic Wonder Globes zijn de meest nieuwe en innovatieve therapeutische tools voor schoonheids- en gezondheidsdoeleinden.Ze kunnen zowel koud of warm gebruikt worden. Een behandeling met koude Ceramic Wonder Globes verzacht de huid en stimuleert de bloedcirculatie. Tevens hebben ze een positief effect bij  het verlichten van klachten over sinuspijn, vermoeide ogen, hoofdpijn en migraine. Bij een behandeling met warme Ceramic Wonder Globes gaan we nog wat verder : warmte wordt allang geassocieerd met comfort en relaxatie. Ceramic wonder warmte zorgt voor een pijnvermindering en heeft een heilzame werking op het lichaam.

Ceramic Wonder  lichaamsmassage

XA9U5688

Bij deze massage  wordt gebruikt gemaakt van Ceramic Wonder massagetools.  Het zorgt voor een complete en holistische lichaamsbehandeling. Opgewarmd kunnen de voorwerpen de strakke spieren verlichten en verwarmen, en ze zorgen hierbij voor een evenwicht in de energie van het lichaam. Dit zorgt voor een perfecte massage voor personen met gespannen spieren. Gekoeld zorgt het voor een sterke ontspanning, die vocht en vuil verwijdert uit overbelaste, gespannen of ontstoken weefsels. Koude kan de pijncirkel onderbreken en zorgen voor een uitdaging aan het lichaam, om het toe te laten zich te harmoniseren en de verschillende lichaamsfuncties te versterken, vooral het immuunsysteem.

Ceramic Wonder Sculpting rugmassage :

sculpting-vork

Sculpting massage is een diepgaande rugmassage, bedoeld om plaatselijke spanningen weg te masseren.Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Ceramic Wonder Moon Stones. De bolvormige zijde wordt gebruikt als opwarming van het lichaam, terwijl mert de andere zijde langs de schouderrand wordt gemasseerd. Met behulp van de Ceramic Wonder Vork is het mogelijk om spanningen in het gootje naast de wervelkolom op te sporen en los te maken. Mogelijke bewegingen zijn glijden met de gladde kant en drukpunten met de 2 punten. Om de druk op de duimen te verminderen werd de Ceramic Wonder Lepel ontwikkeld. Plaatselijke spanningen op rug- en nekspier worden hiermee losgemaakt.

Medical Taping:

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Hier werden destijds tape methodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel is om gezondheid te behouden of te herstellen. Als spieren niet goed functioneren, kan dat dus een scala van klachten en aandoeningen geven. Voortbouwend op deze gedachte, werden er diverse elastische tapesoorten ontwikkeld die de spieren in hun functie kon ondersteunen, zonder dat ze daarbij de beweging beperken. door aangedane spieren op deze manier te behandelen, wordt het lichaamseigen herstel proces geactiveerd.

De gebruikte Tape komt qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van de elasticiteit van de tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid, waardoor de tape een soort ‘liftende werking’ heeft op de opperhuid.  Door nu gebruik te maken van verschillende tape technieken, kunnen diverse effecten bereikt worden.

 
Andere combinaties van massages zijn ook mogelijk mits aanvraag.
Geen extra kosten voor massages aan huis binnen een straal van 15 km.