Wellnesspakketten

 

 

Oase wellness arrangement  “RELAX (2 uur privé)

Duik in de wereld van de rust en spa en geniet 2 uur privé van alle rust van een ontspannend moment bij OASE.

We verwelkomen u met glaasje bloementhee of een glaasje vers fruitsap, terwijl we u wat meer informatie geven over het relax-arrangement.

Gebruik van badjas, slippers en handdoeken worden u gratis bij dit arrangement aangeboden.

U wordt eerst verwend met een hydrojet-massage in een massagebad met lichttherapie en een sterrenhemel. Warme waterstralen zorgen voor een weldoende massage van het ganse lichaam. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en krijgen de spieren een ontspannende massage. Toevoeging van groene en blauwe lichttherapie aan het bad zorgt voor een ontspannende werking, terwijl oranje en rode lichttinten zorgen voor een stimulerende werking. Voor het massagebad maken we gebruik badzout op basis van essentiële roos olie.

Na het hydro-massagebad wordt u lichaam verwend met diepe en warme relaxatie in de infrarood sauna en dit gedurende 30 minuten. Hierdoor worden de spieren in het lichaam nog meer ontspannen. Hier kan je ook kiezen om gedurende 30 minuten op een medische matras te relaxeren.

Tenslotte geniet je van een relaxerende lichaamsmassage van min. 30 minuten om alle stress tot een minimum te herleiden.

Om dit arrangement af te sluiten wordt je een glaasje cava of vers fruitsap aangeboden.