Promoties en nieuwsbrief

Promotie februari 2018

Boek 2 massages gedurende 2 opeenvolgende maanden en krijg de 3de gratis.

Actie geldig t.e.m. 28.02.2018

Niet cumuleerbaar met andere acties

Nieuwsbrief februari 2018

CITROENSCHIL Bio

Citroenschil stimuleert de immuniteit: wat Echinacea is in de fytotherapie, is citroenschil in de aromatherapie. Deze olie activeert en zuivert de lever, een natuurlijke detox dus. In verstuiving ontsmet, zuivert, verfrist en ontgeurd de atmosfeer. Citroenschil is licht opwekkend, stimuleert de concentratie en het geheugen.

EUCALYPTUS RADIATA Bio

Deze etherische olie is grotendeels vergelijkbaar met de klassieke Eucalyptus globulus. Doordat het chemisch profiel van deze etherische olie sterker lijkt op dat van de ravintsara, is stimuleert deze etherische olie sterker de immuniteit, vooral als virale infecties de ronde doen. De slijmuitdrijvende en de lichte slijmoplossende werking van deze olie is gelijkaardig aan die van de Eucalyptus globulus. De hoestdempende werking is net ietsje sterker. De geur is zachter en heeft een frisse citroenachtige ondertoon.

Synergie HYSOP

Bevordert de ademhaling en stimuleert het immuunsysteem. Verbetert de zuurstofopname, geeft meer adem. Geeft verlichting bij allergische luchtwegenklachten.
Samenstelling: hysop ct. 1,8-cineole (Hyssopus officinalis ssp. aristatus), hysop ct. isopinocamphone (Hyssopus officinalis ssp. officinalis),balsemspar (Abies balsamea), grove den (Pinus sylvestris), eucalyptus globulus (Eucalyptus globulus), niaouli (Melaleuca viridiflora quinquenervia), ravintsara (Cinnamomum camphora var. ravintsara).

Synergie WINTERSPROOKJE
 Marjolein
Deze synergie geeft de frisheid van de citrussen, de warmte van kaneel en de mysterieuze ondertoon van roos, jasmijn en benzoë.
Samenstelling: zoete sinaasappelschil (Citrus sinensis)